Online Antikvárium, egyedi antikvár könyvek kereskedése. Üzletünk a Füst Milán Antikvárium, a József krt 59-61-ben található, várjuk szeretettel a gyűjtőket, régiség kedvelőket, régi-, antik könyvek kedvelőit.
Antikvár könyvek online üzlete. Online antikvárium.
Füst Antikvárium

Krisztina Antikvárium
Ex-Libris Antikvárium
Ex-Libris Antikvárium

Üdvözöljük online üzletünkben! Kellemes böngészést kívánunk!

FŐOLDAL HÍREK RÓLUNK KOSÁR PÉNZTÁR SÚGÓ PARTNEREINK KATEGÓRIÁK
Kategória
Szűrendő jellemző
Feltöltés időpontja
Keresészó

Súgó

Ön most online antikváriumunk oldalain böngészik.
Kellemes és hasznos időtöltést kívánunk!

Változás

Örömmel értesítjük Önöket arról, hogy hogy oldalunk kibővült, csatlakozott rendszerünkhöz a Nyugat Antikvárium és az Ex-Libris Antikvárium is!

Ez a számunkra örömteli esemény az Önök számára csak annyi változást jelent, hogy az
"ÁTVEHETŐ: NYUGAT ANTIKVÁRIUM" jelöléssel ellátott könyveket a Nyugat Antikváriumban (1054 BP. BAJCSY ZSILINSZKY ÚT 34. T.: 311-9023, nyitvatartási idő: H-P: 10-17.30), illetve az

"ÁTVEHETŐ: EX-LIBRIS ANTIKVÁRIUM" jelöléssel ellátott könyveket az Ex-Libris Antikváriumban (BP. V. ker. Kálmán I. u. 16. Tel.: 331-9571, nyitvatartási idő: H: 13-17, K-P: 10-17) vehetik át.

A rendszerben egyéb változások nincsenek, csak a könyvek személyes átvételénél ügyeljenek a helyes címre, illeteve kérjék segítségünket telefonon vagy emailben.

 

Az oldalunkról általában

Weboldalunkat azért hoztuk létre, mert kedveskedni szeretnénk Internetező vásárlóinknak. Mostantól kényelmesen, akár otthonról is megszemlélheti, megrendelheti kínálatunkat. Ezentúl bármikor, bárhonnan - akár munkahelyükről is figyelemmel kévethetik újdonságainkat, ritkaságainkat.

Weboldalunk felépítése:
Fejléc, menésor, kategória választó-, illetve keresésor, könyvlista kosár funkcióval.

Az oldal jobb oldalön hirdetéseket talál. Amennyiben így gondolja, hogy szeretne hirdetést elhelyezni oldalunkon, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!


MenésorFőoldal
Online antikváriumunkra érkezéskor ezt az oldalt látják a felhasználók.
A könyvlistában véletlenszerűen jelennek meg a könyvek, mint egy kirakatban.
Amennyiben megtetszik bármelyik könyv, rögtön behelyezhetjük a kosarunkba.

Hírek
Rendezvnyeinkről, aukcióinkról tájékoztatjuk vásrlóinkat.

Rólunk
Néhány sor rólunk, illetve üzletünkről, nyitvatartásunkról, elérhetőségeinkről.

kosár
Megszemlélheti virtuális bevésárlókosarába gyűjtött könyveit.

Pénztár
A megrendeléshez szükséges funkció. Ha már legalább egy könyvet kiválasztott, itt rendelheti meg. A könyv megrendeléséhez csak minimális információ megadésa szükséges (az ön neve, telefonszáma). Illetve további adatok megadésa szükséges, de csak akkor, ha postai házhozszállítást igényel, vagy az ÁFÁ-s számláját Öntől különbzőp személyre kéri (pl.: cége nevére, címére).


Súgó
Amit ön éppen olvas. Itt szeretnénk megkönnyíteni a barangolást, tanácsokat adni az oldal használatához.

Partnereink
Tájékozódásra, kapcsolatfelvételre ajánljuk figyelmébe állandó partnereinket.


Kategória választó-, illetve keresősorAz adatbázisunkban szereplő könyvek kategóriákba vannak sorolva.

Kategória választés
A kategória választósor első lenyílló mezőjével, kiválasztható mely kategória sorolt könyvek jelenjenek meg a könyvlistában. A kategória kiválasztása után, automatikusan betöltődnek az adott kategóriában levő könyvek.

Kategória választás:


A választható kategória listát az áruház aktuális könyvkínálata határozza meg.

A könyvlistában oldalanként 10, vagy kevesebb könyv jelenik meg. Ha a kategória több könyvet tartalmaz, akkor laponként 10-es bontésban nézegethetjük a könyveket.

Keresés
Ha kiválasztottuk a minket érdeklő kategóriát, további keresés lehetséges.
A kategória lista melletti mezőbe, beírhatjuk a keresendő író nevét, vagy könyv címét, vagy kiadója nevét, kiadás évét, illetve a kiadás helyét.
Ezutön ki kell vélasztani a kévetkező lenyílló mezőből, hogy mi szerint szeretnénk keresni, majd a "Keresés" feliratú gomb megnyomása után, a könyvlistában megjelennek a kért könyvek, illetve ha nincs találat, akkor a "Nem találtam a megadott feltétel szerint könyvet. " felirat.

Keresés tovább szűkítése, újdonságok
Ha a választott kategóriában szereplő könyvek közül Önt csak az újdonságok érdeklik, akkor csak annyit kell tennie, hogy ki kell választania vagy az utolsó két hétben felvitt könyv előtti rádió gombot, vagy a tegnap és ma feltöltött könyvek előttit.Ekkor a könyvlistában, csak a választott kategória újdonságai jelennek meg.


Könyvlista

Antikváriumunk könyveit, főbb jellemzőit, rövid leírását, írót megtekintheti bárki. Nem szükséges felhasználónevet, jelszót megadni, bejelentkezni rendszerünkbe ahhoz, hogy a kínálatunkból válasszanak, könyveink között keresgéljenek.
Áruházunk nagy újjítása a többi áruházhoz képest, hogy nem szükséges még a kosár használathoz, sőt a vásárláshoz sem a bejelentkezés!


Vásárláshoz a következő adatokat kell, illetve érdemes megadni

 • Név, amelyre kéri, hogy félre tegyük a könyvet. Általában annak a személynek a neve, aki a könyvet megrendelte, de lehet azé is, aki értejön üzletünkbe. Ha nem kívánja közölni, adjon meg fantázia nevet. Egy a fontos, hogy emlékezzen rá, mikor személyesen eljön a könyvért.


 • Telefonszám, amelyen elérhető. Telefonszám nélkül is félre tudjuk tenni önnek a választott könyvet. Mivel a mező kötelezően kitöltendő ilyenkor adjon meg nullát. Postai szállítás esetén, csak akkor tudjuk postára adni a könyveket, ha pontos telefonszámot adott meg. Megértését köszönjük!


 • E-mail cím, ahová rendszerünk visszajelzést küld Önnek a megrendelésrél. Nem kételező, de érdemes megadnia saját postafiókja címét. • Vásárlási tudnivalók

  A könyvlistában a könyvek mellett látható kosár piktogrammra kattintva a könyv bekerül kosarába. Ekkor ön még nem kételezte el magát a vásárlás mellett, képletesen még nem állt a pénztárhoz fizetni, viszont már az ön kosarában van az árúcikk, azt más nem veheti el öntől, nem teheti a saját kosarába.

  A kosarában öszegyűjtheti a kívánt könyveket, majd ha úgy döntött, hogy befejezi a böngészést, és megrendeli a könyveket, akkor klikkeljen a menüben a pénztár menüpontra.


  Pénztár

  A pénztárban láthatja tételesen, ésszegezve a vásárlás értékét.

  Ezt a megrendelés listát módosíthatja, kivehet belőle illetve, ha vissza megy az üzletünkbe (pl.: főoldalra) tehet még hozzá könyveket.

  A kiválasztott könyveket Személyesen átveheti üzletünkben.

  Ha személyesen eljön a választott könyvekért, elegendő csak a név mezőt kitöltenie. A megadott névre hivatkozva kérheti a félretett könyveket.

  A könyvek személyes átvételénél ügyeljen a helyes címre (melyik antikváriumban találja a kiválasztott könyvet), illeteve kérjék segítségünket telefonon vagy emailben

  Törzsvásárlóinknak kedveskedünk az alábbi funkcióval
  Ha már vásárolt nálunk, elegendő megadnia előző megrendelése alkalmval a képernyön látott, illetve emailben kapott törzsvásárló kódját.

  Törzsvásárló kód megadása után, a "Mehet" gomb megnyomásával, az utolsó vásárlásakor megadott adatait előhozzuk. Ezeket az adatokat kérjük ellenőrizze, mert időközben megváltozhattak!

  Ha törzsvásárlói kódját nem találja, egyszerűen adja meg újból adatait.

  Ha a könyvet postai úton kéri kiszállítatni, mindenképp töltse ki a szállítási cím mezőket, másképp e kérését nem tudjuk teljesíteni!
  Természetesen, ha személyesen veszi át üzletünkben, akkor ezt a részt üresen hagyhatja.

  Amennyiben ÁFÁ-s számlát kér és annak adatai eltérnek az ön által megadott címétől, töltse ki a lap következő, számlázási címre vonatkozó mezőit is, más esetben ezt a mezőt hagyja üresen!
  A "megrendel" gomb megnyomásával elküldi hozzánk megrendelésőt, ennek tudomésul vételéről mi e-mailben értesítjük, amennyiben megadta e-mail címét.


  Tipp: megrendelés leadását kévetően érdemes kinyomtatnia a kapott oldalt, mert többek közt rajta van törzsvásárlói kódja, amellyel a fent leírt módon legközelebb, ha nálunk jár időt spórolhat meg!

  Jó nézelődést kívánunk és köszönjük, hogy kitüntetett minket figyelmével!


  Ha bármilyen egyéb kérdése van az oldallal kapcsolatban, melyre itt nem talált választ, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk!  Bevásárlókosár
  Kosara üres.
  NYITVATARTÁSI IDŐ
  FÜST ANTIKVÁRIUM
  Nyitvatartási ideje

  Kedd-szerda-csütörtök 11-18 óráig.

  EX LIBRIS ANTIKVÁRIUM
  kedd-szerda-csütörtök 11-17 óráig.

  A KRISZTINA ANTIKVÁRIUM
  Hétfő -péntek 10-18 óra között fogad vásárlókat.

  A VARIETAS ANTIKVÁRIUM
  Kedd-péntek
  12.30-18,
  Szombat
  12.30-16
  óráig.
  Napi ajánlatunk:


  Lévi-Strauss, Claude: Szomorú trópusok
  Bp., Európa. 487 l. (1973)
  Néprajz, szociológia
  1 800.- Ft


  Kákosy László - Varga Edith: Egy évezred a Nílus völgyében
  Bp., Gondolat. 286 l. (1970)
  Klasszika-filológia
  2 800.- Ft


  Koós Judith: Style 1900
  A szecesszió iparművészete Magyarországon

  Bp., Képzőművészeti Alap. 396 l. (1979)
  Képzőművészet, iparművészet
  4 500.- Ft   


  árverés!

   © 2004-2024 antikvarkony.hu - jasikWeb